IK WOON IN
Selecteer uw gemeente om te zien
wat daar allemaal mogelijk is.
 
Voor wie

Deze website is voor alle inwoners van Limburg die vragen hebben over energiebesparing in hun gemeente of regio. Verder voor al diegenen die geïnteresseerd zijn in duurzame energie en de toepassingen daarvan. 

Of u zich nou wilt oriënteren op mogelijkheden of morgen al aan de slag wil met het nemen van maatregelen voor een comfortabele en duurzame woonomgeving, u kunt het allemaal lokaal vinden via deze site. 

Ook duurzame initiatieven bij u in de buurt of straat kunt u op deze site terugvinden. Goed om te weten wat er bij de buren gebeurd. 

 

OVER Deze site
32 Limburgse gemeenten en talloze andere organisaties willen u als inwoner graag objectief informeren over de mogelijkheden om zelf energie te besparen en/of op te wekken. De site geeft u dan ook eerlijke en actuele informatie over maatregelen die u zou kunnen nemen.Lees verder...
Voor wie
Deze website is voor alle inwoners van Limburg die vragen hebben over energiebesparing in hun gemeente of regio. Verder voor al diegenen die geïnteresseerd zijn in duurzame energie en de toepassingen daarvan. Lees verder...